Χαλκιδικη Φωτια / Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική περιοχή στη Χαλκιδική / Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας.

Χαλκιδικη Φωτια / Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική περιοχή στη Χαλκιδική / Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας.. Για την κατάσβεση της φωτιάς. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει πεύκα και πουρνάρια στην περιοχή πηγαδάκια. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικοιμένη περιοχή και υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, περίπου. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή.

Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής, την κυριακή 11 ιουλίου 2021. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Μαθητές δημοτικού έκαναν γης μαδιάμ νηπιαγωγείο και έβαλαν ...
Μαθητές δημοτικού έκαναν γης μαδιάμ νηπιαγωγείο και έβαλαν ... from images32.inewsgr.com
Your browser does not support the audio element. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Φωτιά σε σκάφος στη σιθωνία.

Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικοιμένη περιοχή και υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, περίπου. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στα νέα μουδανιά που βρίσκονται στη χαλκιδική. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της τετάρτης μετά από φωτιά που ξέσπασε. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή πηγαδάκια του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Φωτιά στη Χαλκιδική: Μεγάλη μάχη της Πυροσβεστικής στη Σιθωνία
Φωτιά στη Χαλκιδική: Μεγάλη μάχη της Πυροσβεστικής στη Σιθωνία from www.newsit.gr
Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη μαρίνα καλλιθέας. Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση από τη φωτιά στο εσωτερικό του σκάφους. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Οι επτά παρέμειναν νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους (έξι πολίτες και ένας λιμενικός). Για την κατάσβεση της φωτιάς.

Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021.

Για την κατάσβεση της φωτιάς. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει πεύκα και πουρνάρια στην περιοχή πηγαδάκια. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στα νέα μουδανιά που βρίσκονται στη χαλκιδική. Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Your browser does not support the audio element.

Ένοχοι 5 κατηγορούμενοι για την πυρκαγιά στο «Norman ...
Ένοχοι 5 κατηγορούμενοι για την πυρκαγιά στο «Norman ... from images32.inewsgr.com
Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Your browser does not support the audio element. Κάμπινγκ στη χαλκιδική campings & campsites. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Χαλκιδική ξενοδοχεία με δωρεάν στάθμευση. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη μαρίνα καλλιθέας. Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook